Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Uutiset

Suomi avautuu uudelleen

UrheiluSuomi.com 23 kesäkuu 2020

Hiljaisen lopputalven ja kevään jälkeen sekä penkkiurheilijat että itse urheilijat alkavat olla jo aika täpinöissään, kun kausi vihdoin pääsee alkamaan eri lajeissa.

Vedonlyöntiä aktiivisesti harrastaen

UrheiluSuomi.com 15 maaliskuu 2020

Oletko koskaan ajatellut, että voisit seurata urheilua ammatiksesi, olematta siis itse urheilija. Kiertäisit peleissä ympäri maailman ja viettäisit jännittävää ja viihteellistä elämää, mutta elämää, jossa olisi myös isot riskit.

Haka-ikoni tekee paluun

UrheiluSuomi.com 8 elokuu 2016

Hakassa pitkälle yli 200 sarjaottelua pelannut seuran oma kasvatti Jarno ”Jape” Mattila palaa loppukauden kestävällä sopimuksella Hakan riveihin.

Jarno Mattila jatkaa Hakassa

UrheiluSuomi.com 6 toukokuu 2015

Hakan kannattajat saavat nauttia Jarno Mattilan edesottamuksista ainakin vielä yhden kauden verran, kun Mattila on allekirjoittanut valkopaitojen kanssa tämän kauden kattavan sopimuksen.